Hardcover - €34,95 per stuk
Met Smaken van Overijssel ontdek je de veelzijdige keuken van deze provincie. Het kookboek bundelt recepten die de rijke tradities, lokale producten en moderne creativiteit samenbrengen. Van ambachtelijke streekgerechten tot eigentijdse smaakcombinaties: dit boek is een culinaire inspiratiebron voor iedereen die van koken en genieten houdt. Ook ideaal om cadeau te geven.
Met 61 recepten en verhalen van de volgende toprestaurants uit Overijssel:
Ledeboer
Hertme’s Ambacht
Het Seminar
Dorset
De Witte Gans
Restaurant Vermeer
’t Arsenaal
Restaurant Nuchter
Chez Antoinett
Boode
Bras Koer
Trois
Joann
Restaurant Soleil
Carlina’s Latin Cuisine
Yuzu
BREURS Boekelo
Lazuli
Rheezer Bistro
Amused
De Troubadour
Proefkamer Het Reestdal
Kiewiet
Landgoed De Uitkijk
Umami
Bistro Kees
Herberg De Bonte Os
De Stomme van Campen
47 Anno Domini
Madame Som Tam
Restobar BORR
De Bloemenbeek
QuaKoken
’t Veerhuys
Wildthout
De Swarte Ruijter
Bistro De Holterberg
Hoog Holten
Restaurant De Bagatelle
Robuust
Restaurant De Lindenhof
Bovenmeester Diner & Lounge
Kaatje bij de Sluis
De Oude Smidse
Restaurant ’t Achterhuus
Villa Bodelaeke
De Groene Lantaarn
Restaurant Vinck
Bistro T-Bone
De Smederije
Sint Jans Bistrobar
De Librije
Brass Boer
Bar Senang
Os en Peper
Sukerieje
Waber
Ensemble Gastro & Bar
Salty Seafood
Affect
Ember
.png)